"Ancelotti, kom alstublieft terug naar Madrid"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
"Ancelotti, kom alstublieft terug naar Madrid"
Foto: © Photonews

Zijn de dagen van Rafa Benitez bij Real Madrid geteld? Het zou kunnen, want voor de Clásico waren er al veel twijfels en dan is een 0-4 nederlaag tegen de aartsrivaal uiteraard het laatste wat je als coach kunt gebruiken.

Op veel steun lijkt Benitez niet meer te kunnen rekenen. In de kleedkamer staat Benitez ook al langer ter discussie en de bestuurskamer lijkt ook niet veel vertrouwen meer te hebben in de coach. Al houdt voorzitter Florentino Perez er niet van tijdens het seizoen van trainer te wisselen. 

Een deel van het publiek keerde zich zaterdag zowel tegen de voorzitter als tegen de trainer. Veel fans zagen Benitez al niet graag komen, en zien hem na de vernedering tegen Barcelona liefst zo snel mogelijk vertrekken. 

Verschillende supporters hebben ook al de ideale opvolger in gedachten. Opvolger en tegelijk voorganger: Carlo Ancelotti blijft erg populair bij vele Real-fans. "Kom alstublieft terug naar huis", was de boodschap in tal van reacties die gisteren gepost werden op een Instagram-foto die Ancelotti gepost had na de première van de film van Ronaldo. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties