Mechelen wil eens een reeks neerzetten: "Niet over systemen praten"

Mechelen wil eens een reeks neerzetten: "Niet over systemen praten"
Foto: © photonews

In de Beker van België zit KV Mechelen ondertussen in de kwartfinales. Nu moet die lijn ook worden doorgetrokken in de competitie. Trainer en spelers willen maar wat graag de punten wegkapen bij Moeskroen.

"Ja, we speelden tegen Waasland-Beveren opnieuw met vier verdedigers. Maar we moeten niet over systemen beginnen praten", klonk het bij coach Aleksandar Jankovic. 

"We zoeken naar onze balans en dan kijken we ook naar de tegenstander. Nu is het zaak om eens twee keer op een rij te proberen winnen", aldus nog de oefenmeester van KV Mechelen.

Hopelijk wegen de inspanningen van bekermatch niet te fel door -

Aleksandar Jankovic

Dat willen ook de spelers: "Zaterdag moeten we naar Moeskroen en ook dat wordt zeker geen gemakkelijke wedstrijd", weet Mats Rits. "We moeten nu uitgaan van onze eigen sterkte en gewoon voor de drie punten gaan aldaar."

Verdier, Naessens en De Witte hadden wel wat last, maar lijken toch fit te kunnen raken voor de match in Moeskroen: "Hopelijk wegen de inspanningen van de bekermatch niet te fel door, want het is een belangrijke wedstrijd voor ons", besloot Jankovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties