Reactie Emotionele De Ridder heeft er geen woorden voor: "Ik vind het echt schandalig"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 27 reacties
Emotionele De Ridder heeft er geen woorden voor: "Ik vind het echt schandalig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem liet in extremis de overwinning liggen bij landskampioen AA Gent. Meteen na afloop was de frustratie bijzonder groot bij Gentenaar in Essevee-loondienst Steve De Ridder.

De middenvelder die op enig mooie wijze voor de 1-2 zorgde, kon zijn ontgoocheling niet onderdrukken. "Hoe wij die penalty slikken, hoe wij die rode kaart pakken, ... Door bepaalde factoren geven we de zege hier uit handen."

"We speelden voor de tweede keer een erg goede wedstrijd in de Ghelamco Arena. Ik kon scoren, maar uiteindelijk leverde het maar een puntje op. Natuurlijk overheerst dan de teleurstelling. Misschien dat ik er binnen enkele dagen anders over denk, maar momenteel is het pure ontgoocheling."

Die trekfout gebeurt honderd keer in de zestien

De Ridder kon allerminst lachen met de manier waarop Luc Wouters de wedstrijd in handen had. "Ik vind het echt schandalig. Ik ben er gewoon niet goed van. Hier zijn geen woorden voor", bleef hij furieus.

In de mixed zone een kwartiertje later was de woede al een beetje bekoeld. "Maar het is mij en Zulte Waregem gewoon niet gegund. Ik vond het geen penalty. Die trekfout gebeurt honderd keer in de zestien."

"Ik zal een aantal fasen nog eens goed moeten herbekijken, maar we verspelen hier twee punten met dat tegendoelpunt in de 94e minuut. Dan kan je simpelweg niet tevreden zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties