Reactie "Wouters deed me aan Nzolo denken, die ons de titel afnam"

Redactie
| 26 reacties
"Wouters deed me aan Nzolo denken, die ons de titel afnam"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De arbitrage werd de voorbije weken al meermaals op de korrel genomen, gisteren was dat na AA Gent - Zulte Waregem niet anders. Francky Dury kwam zelfs met een erg opvallende vergelijking.

Het deed Dury zichtbaar pijn dat Essevee ook deze keer tegen AA Gent pech had met de arbitrage: "Ik hou er niet van om de wedstrijden van scheidsrechters te analyseren. Scheidsrechters moeten meer verantwoordelijkheid nemen."

En dat legt de oefenmeester uit met een resem voorbeelden: "Je kan niet twee keer geel geven voor Diallo, maar dan niet de schwalbe van Kums niet bestraffen waar uiteindelijk de 2-2 uit voorkomt. Al hadden mijn spelers daar geen corner mogen weggeven, dan was de scheidsrechter nooit zo belangrijk geweest."

Dit moet er uit in het Belgische voetbal -

"De rode kaart van Diallo had ik zeker kunnen aanvaarden, als Kums ook zijn gele kaart voor een schwalbe had gekregen. Dan zou ik Wouters zelfs zijn gaan feliciteren", knikte Dury.

De ontgoocheling zit nog diep: "Momenteel zit Nzolo ergens in Afrika, maar drie jaar geleden heeft hij ons wel de titel afgenomen door twee buitenspeldoelpunten door te laten gaan. Dit moet er uit in de Belgische arbitrage."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties