Reactie Verdier wint de match maar... "Mijn ploegmaats hebben me erdoor geholpen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 2 reacties
Verdier wint de match maar... "Mijn ploegmaats hebben me erdoor geholpen"
Foto: © Photonews

Op Le Canonnier werd er tijdens de rust nogal wat afgelachen met Nicolas Verdier. Iedereen vroeg zich immers af wat de aanvaller bezielde toen hij die own goal maakte. Achteraf ging het echter over de manier waarop hij reageerde en de match won voor KV Mechelen.

Verdier pakte in de tweede helft immers nog uit met een assist en een goal. Daarmee trok hij de stand persoonlijk van naar 1-2 en 2-3. "Dit kon slecht geëindigd zijn voor mij", wist hij na de match. "Ik zou me het echt verweten hebben. Wat er gebeurde? Een inschattingsfout van mij. Ik dacht dat Jean aarzelde."

Toen ik aan Kosanovic aangaf dat ik de bal wilde, wist ik dat die perfect ging komen

Na het fluitsignaal voor de koffie bleef hij alleen op het veld zitten. "Maar in de kleedkamer heeft iedereen me gesteund. Daardoor kon ik die tweede helft neerzetten", verklaarde de Fransman. "Ik moet mijn ploegmaats bedanken. Ze hebben me erdoor geholpen."

"Dit is een grote opluchting. Eerst al doordat ik die assist aan Sofiane kan geven. En toen ik die bal van Kosanovic zag vertrekken... Ja, iedereen kent zijn passkwaliteiten met zijn linkse voet. Toen ik vertrok en aangaf dat ik de bal wilde, wist ik dat die perfect ging komen. En ja, ik maak het mooi af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties