Hasi heeft een plan en dus wil hij genieperige volgers in het Vanden Stockstadion te slim af zijn

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 9 reacties
Hasi heeft een plan en dus wil hij genieperige volgers in het Vanden Stockstadion te slim af zijn
Foto: © photonews

RSC Anderlecht kan zich donderdagavond verzekeren van overwintering in de Europa League. Opvallend: de Brusselaars werken woensdag hun laatste training niet zoals gebruikelijk in het Vanden Stockstadion af.

En dat is een bewuste keuze van Besnik Hasi. "Ik wil tijdens de laatste training nog enkele tactische zaken uitproberen. Dat lukt beter op ons afgesloten oefencentrum."

"In het Vanden Stockstadion weet je nooit helemaal zeker of er niet iemand vanuit de tweede ring stiekem zit mee te kijken." (lacht)

Verder wil Anderlecht zijn veld zoveel mogelijk sparen nu de winter eraan komt. De spelers van Qarabag oefenen wel in het Astridpark in aanloop naar de partij van donderdag.

Blessurenieuws

Leander Dendoncker, die zondag met pijn achteraan de knie verstek gaf, werkte gisteren al een deel van de training af. Als hij vandaag geen hinder ondervindt, is hij speelklaar.

Guillaume Gillet kon wegens een overstrekte knie dinsdag niet trainen, maar zijn aantreden mag geen probleem vormen. Ook Dennis Praet en Fabrice N'Sakala (kneuzingen) raken fit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties