Reactie Depoitre gaf zichzelf een mooi verjaardagscadeau: "Het mooiste moment van mijn carrière"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Depoitre gaf zichzelf een mooi verjaardagscadeau: "Het mooiste moment van mijn carrière"
Foto: © photonews

Laurent Depoitre zocht de voorbije maanden naar die eerste goal in de Champions League en gisteren was hij eindelijk aan het feest. Nota bene twee dagen na zijn verjaardag zorgde hij mee voor de Gentse kwalificatie.

"Het is ongelooflijk wat we gedaan hebben. Vooraf dacht iedereen dat we met nul, één of twee punten gingen eindigen, maar we haalden er tien. Dat is een fantastisch resultaat", aldus de spits die pas rond één uur 's nachts de pers te woord kon staan. "Tja, dopingcontrole", excuseerde hij zich.

"Ik wou al lang scoren in de Champions League. De vijf vorige matchen lukte het niet, maar ik ben fier dat het wél lukte in dé kwalificatiematch", ging Depoitre verder. "Wat ik deed na die goal? Ik zat op een andere planeet. Ik weet het echt niet meer."

Ik zat op een andere planeet -Laurent Depoitre

Depoitre miste na z'n goal nog een open kans alleen voor Lodygin. "Ik kon er twee maken, maar we konden de match uiteindelijk niet afmaken in die eerste helft. Maar bon, we zijn geplaatst, hé."

Velen bij Gent twijfelden of de titel, dan wel deze kwalificatie het mooiste moment uit hun carrière was. Depoitre doet dat niet. "Natuurlijk, het is de eerste keer dat ik in de Champions League speelde. Om dan te scoren in de belangrijkste match, dit is echt het mooiste moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties