Reactie Mitrovic maakte van de kwalificatie een familiefeest: "Gooide mijn shirt naar mijn neef"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Mitrovic maakte van de kwalificatie een familiefeest: "Gooide mijn shirt naar mijn neef"
Foto: © photonews

Stefan Mitrovic vierde gisteren de kwalificatie voor de achtste finale van de Champions League in het bijzijn van zijn familie. De verdediger genoot zienderogen van de opmerkelijke Gentse prestatie.

Na de wedstrijd gooide Mitrovic z'n shirt het publiek in en bleef gesticuleren tot het bij de juiste persoon terecht kwam. "Het was voor mijn klein neefje. Ze kwamen met velen uit Servië en ze hadden een Servische vlag mee met 'We write history' op."

"Ze zijn bij elke Champions League match aanwezig geweest, met meer dan twintig. Ze blijven ook altijd voor de competitiematch, dus zullen ze er in Sint-Truiden ook bij zijn. Na Valencia gingen ze ook naar de match tegen Charleroi kijken."

"Ik ga nu wat genieten van deze mooie tijd met mijn familie." Een zwaar feestje was het niet. "Dat doe ik zelden, we moeten trouwens om 8u30 al op de club zijn. Als je kan drinken, moet je kunnen trainen ook. Ik hou het rustig."

Easy, Mitro, het is 0-2 voor Lyon

-Sven Kums tegen Mitrovic

Tijdens de wedstrijd is de centrale verdediger af en toe iets minder rustig. Gelukkig kwam zijn aanvoerder hem iets influisteren. "Kums zei me toen het 1-1 stond: 'Easy, Mitro, het is 0-2 voor Lyon', dat hielp wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties