Laat Victor Vazquez een leegte achter bij Club? "Ik zag geen verschil tegen KV Kortrijk"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 21 reacties
Laat Victor Vazquez een leegte achter bij Club? "Ik zag geen verschil tegen KV Kortrijk"
Foto: © photonews

Het blijft wachten op de officiële mededeling, maar zonder ongelukken bevestigt Club Brugge eerstdaags de transfer van Victor Vazquez naar Cruz Azul. Hoe zwaar zal het vertrek van de Catalaan wegen?

Victor Vazquez was de voorbije seizoenen een meubelstuk van Club Brugge geworden. Het jeugdproduct van FC Barcelona was intrinsiek misschien wel dé beste voetballer op de Belgische velden, maar zijn droomtransfer kon hij niet versieren. 

Ook zijn palmares - amper één Beker van België - in Brugse loondienst bleef lange tijd helemaal leeg. Club Brugge zal El Gitano missen, maar de wereld draait ook in het Venetië van het Noorden gewoon door. 

"Victor was er bij KV Kortrijk ook al niet meer bij en ik heb geen verschil gezien", knipoogt Thomas Meunier. "Maar we kennen natuurlijk allemaal zijn kwaliteiten. Of we hem zullen missen? Hans Vanaken liet bij Sporting Lokeren ook al zien waartoe hij in staat is."

Het vertrek van Victor Vazquez mag voor Club Brugge niets uitmaken

Jelle Vossen

Ook Jelle Vossen verwacht de volledige ontbolstering van Vanaken. "Het vertrek van Vazquez is eigen aan het voetbal. Het mag dus niets uitmaken. Ik denk dat Hans zich nu helemaal zal kunnen uitleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties