Hiddink licht plannen met Eden Hazard toe

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Hiddink licht plannen met Eden Hazard toe
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vorm van Eden Hazard is vaak doorslaggevend voor het succes van Chelsea. Dat beseft ook Guus Hiddink, die het wel goed ziet komen voor onze landgenoot.

De Nederlander is onder de indruk van Eden Hazard. "Hij heeft een erg sterk karakter", aldus Hiddink op de clubwebsite. Hij zag ook dat Hazard stond te popelen om te spelen na zijn blessure en dat is volgens de nieuwe Chelsea-coach een erg goed teken. "Als de gedrevenheid er is, denk ik dat hij snel opnieuw zijn oude niveau zal halen."

Hiddink lichtte ook zijn aanpak toe. De psycholoog wil hij niet spelen, maar hij probeert zijn spelers wel aan te voelen via regelmatige korte contacten. "k doe dat met bijna al mijn spelers en probeer dan aan te voelen hoe ze in hun vel zitten. Dat zit bij Hazard wel goed."

De laatste weken werd Hazard regelmatig als diepste spits gebruikt. Hiddink beseft dat dit niet zijn beste positie is, maar nood breekt wet. "Hij is erg polyvalent en kan op verschillende posities uit de voeten, maar wellicht levert hij de beste prestaties vanop de flanken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties