Deze verrassende speler had volgens De Witte en Louwagie de Gouden Schoen moeten winnen

Redactie
| 10 reacties
Deze verrassende speler had volgens De Witte en Louwagie de Gouden Schoen moeten winnen
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Michel Louwagie en Ivan De Witte mogen woensdag in Lint hun eerste Gouden Schoen verwelkomen. Zoveel is zeker. Maar volgens de twee verdiende in het verleden ook al een Buffalo de individuele prijs.

Wie mocht er hem eens winnen? HLN stelde de vraag aan de twee bestuurders. “Michel zal Bryan Ruiz zeggen, ik kies voor Bernd Thijs. Omwille van zijn bepalende kwaliteiten. Een ploeg met en één zonder Bernd, dat waren twee verschillende teams", aldus De Witte

 “’t Is deels door Bernds zware knieblessure dat AA Gent op de sukkel geraakt is. We waren het noorden kwijt - in het seizoen 2012-2013 eindigden we twaalfde, hé. Ik zie hem daar nog liggen, op het veld van Charleroi. En een paar maanden later blesseerde hij zich op training wéér zwaar. Met een fitte Bernd hadden we dat jaar nooit in het moeras gezeten", beweert Louwagie van zijn kant.

"Bernd was een onderschatte speler. Hij zág het spel, controleerde en dirigeerde het. Zijn balbehandeling was uitstekend, net als zijn vrijschoppen. Hij had zeker één keer de Gouden Schoen moeten winnen", vindt De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties