Ambitieuze Lukaku kijkt al verder vooruit: “Deze vorm vasthouden tot en met het EK”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Ambitieuze Lukaku kijkt al verder vooruit: “Deze vorm vasthouden tot en met het EK”
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku speelt tegenwoordig de pannen van het dak bij Everton. Onze landgenoot scoorde dit seizoen al 15 keer in de Premier League en is zowat de belangrijkste speler van zijn ploeg. Toch kijkt onze landgenoot ook al eventjes verder vooruit naar het EK in Frankrijk.

“Ik hoop dat ik mijn niveau zo lang mogelijk kan volhouden. Het liefst tot en met het EK. Ik moet kwaliteit leveren van wedstrijd naar wedstrijd. Als je het hoogste ambieert, moet je constant presteren”, zo zegt Lukaku in Het Nieuwsblad.

En ondanks het drukke programma in de Premier League, lijkt Lukaku maar niet moe te worden. “Vanaf het begin van het seizoen heb ik bijna alle wedstrijden gespeeld. Ik voel me goed en moet vooral zo doorgaan.”

"Ik luister niet te veel naar wat de mensen zeggen"

“Wedstrijden spelen is het liefste wat ik doe. Vorige week miste ik mijn eerste wedstrijd omdat ik mijn enkel had omgeslagen. Ik speel graag voetbal en verzorg me goed. Ik doe ook alle trainingen mee. Ik kijk gewoon vooruit en luister niet te veel naar wat de mensen zeggen", besluit Big Rom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties