Everton-trainer schept duidelijkheid over de toekomst van Lukaku en Mirallas

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Everton-trainer schept duidelijkheid over de toekomst van Lukaku en Mirallas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de laatste weken al heel wat te doen geweest omtrent Romelu Lukaku en Kevin Mirallas. Beide Rode Duivels werden gelinkt aan een vertrek bij Everton, maar vandaag schepte trainer Roberto Martinez duidelijkheid over de situatie van zijn Belgen.

Lukaku werd in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, dat zomaar eventjes een slordige 86 miljoen euro veil zou hebben voor de spits. Maar het antwoord van Martinez is duidelijk: “Neen, hij gaat niet weg.”

“Hij vertrek niet in januari, dat kan ik met zekerheid zeggen. Alle geruchten zijn een waste of time”, klonk het duidelijk bij de oefenmeester van The Toffees. “Al is al die speculatie natuurlijk wel positief. Er wordt niet over je gesproken als je het niet goed doet.”

En wat met Kevin Mirallas?

En wat dan met Mirallas? Hij lag dit seizoen lang niet altijd in de bovenste schuif van Martinez. Toch laat de Spaanse oefenmeester ook de voormalige speler van Lille, Saint-Etienne en Olympiakos niet gaan. Het antwoord van Martinez? “Neen, hij gaat niet weg.”

“Hij kende al redelijk wat ups en downs, maar toch is hij steeds een belangrijke speler voor ons geweest. Afgelopen weekend (Mirallas scoorde tegen Chelsea, nvdr.) oogde hij scherp. Het was zijn beste prestatie van het seizoen. Ook hij gaat nergens heen”, besloot Martinez zijn betoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties