Ruytinx is meteen de held van Het Kiel!

Caroline Tonnelier
| 46 reacties

Het werd een heerlijke voetbalavond voor de fans van Beerschot-Wilrijk. Al leek dat in het begin helemaal niet zo te gaan worden.

De thuisploeg stond immers slap te verdedigen en daar profiteerden de bezoekers uit Tienen optimaal van. De bezoekers liepen verrassend 0-2 uit.

Beerschot-Wilrijk herpakte zich echter en beperkte de schade aan de rust tot een 1-2 achterstand. Geudens tekende voor de aansluitingstreffer.

Na de pauze keerde de thuisploeg de situatie helemaal om. Losada kon vanop de stip voor de gelijkmaker zorgen, maar dé held van de avond werd Bjorn Ruytinx. De kersverse aanwinst was al in de eerste helft ingevallen en werd uiteindelijk de matchwinnaar. Van 0-2 naar 3-2 en opnieuw drie belangrijke punten voor de koploper in derde klasse B.