Kansen Anderlecht op nieuwe speler stijgen, Hamburg haakt af

Kansen Anderlecht op nieuwe speler stijgen, Hamburg haakt af
Foto: © photonews

Anderlecht wil zich nog versterken en kijkt daarbij naar Carlos Mané, de linkse winger van Sporting Lissabon. Die leek op weg naar HSV Hamburg, maar de Duitsers hebben die piste verlaten. De baan ligt dus open voor Herman Van Holsbeeck.

Zoals we zopas vernamen, is Peter Knäbel, sportief directeur van HSV, vandaag teruggekomen uit Lissabon zonder akkoord over een transfer van Mané. De speler zelf verkoos Hamburg boven Anderlecht, maar bij de besprekingen tussen de clubs ging er het één en ander fout. 

Vooral over de aankoopoptie waren er problemen. Knäbel heeft Lissabon laten weten dat hij niet verder wil onderhandelen en kijkt uit naar andere opties. Dat betekent dus dat Herman Van Holsbeeck vrije baan heeft om de speler binnen te halen. 

D'Onofrio mag onderhandelen

Luciano D'Onofrio speelt daarin, zoals we dinsdag al lieten weten, een belangrijke rol. De voormalige sterke man van Standard is in Portugal een heel gewichtig figuur en heeft nu goeie contacten met het bestuur van Anderlecht. Hij wil Mané naar Brussel halen. Een transfer lijkt dan ook in de pijplijn te zitten.

Anderlecht wil Mané voor anderhalf seizoen huren plus aankoopoptie, maar daar zal in de komende dagen nog druk over gediscussieerd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties