Reactie Gelukkige Ferrera heeft een favoriete tegenstander in de bekerfinale

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 4 reacties
Gelukkige Ferrera heeft een favoriete tegenstander in de bekerfinale
Foto: © SC

Yannick Ferrera heeft Standard naar de finale van de Beker van België geleid. De Rouches hadden voldoende aan een gelijkspel op het veld van Genk. "Enkel die kwalificatie telde", aldus de tevreden coach.

"Onze opdracht was dubbel. We moesten vermijden dat we een goal incasseerden en we moesten vooral zelf een doelpunt scoren. Wij konden heel snel na de Genkse goal gelijkmaken en dat heeft Genk toch wel een mentaal tikje gegeven", klinkt het bij Ferrera.

"Genk is blijven voetballen en blijven zoeken naar een goal, maar wij speelden compact en hebben weinig weggegeven. De spelers hebben heel goed voor elkaar gewerkt. Ik ben heel blij. In deze match telde enkel de kwalificatie."

AA Gent

"Ik was de ganse wedstrijd nerveus", verraste Ferrera want zijn team zat na de treffer van Trebel toch op rozen. "Ik denk dat het normaal is dat de zenuwen aanwezig zijn als er een finale op het spel staat."

Ferrera lijkt het liefst AA Gent te vermijden in de finale. "Gent is het beste bezig in België, maar de finale is een wedstrijd apart. We zullen alles in het werk stellen om die te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties