Essevee rekent zich nog niet rijk, supporters komen met sfeeractie

Essevee rekent zich nog niet rijk, supporters komen met sfeeractie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft ook zes speeldagen voor het einde play-off 1 nog steeds in eigen handen. Essevee is nog niet vaak uit de top-6 geweest dit seizoen en wil ook tegen Charleroi uitpakken met een belangrijke driepunter.

“Die match tegen Charleroi wordt voor ons natuurlijk opnieuw erg belangrijk. Het is tegen een rechtstreekse concurrent voor play-off 1 en dan is het zaak om punten te pakken”, onderschat Steve De Ridder het belang van die klepper zeker niet.

“Zeker thuis willen we onze wedstrijden winnen, maar we moeten het match per match bekijken en niet te veel naar de andere ploegen kijken en hun resultaten in de gaten houden. Als we ons focussen op ons eigen spel, dan volgen de nodige punten automatisch.”

Niet te veel rekenen -

Steve De Ridder

De match tegen Charleroi kan een omslagpunt worden. Het einde van de pieken en de dalen, het begin van misschien wel een mooi seizoenseinde, inclusief play-off 1. Na speeldagen 25 en 26 (thuis tegen Charleroi en in Anderlecht) lijkt het programma van Essevee ook niet al te moeilijk met oog op de top-6.

"Maar we moeten nog niet te veel gaan rekenen", klinkt het bij Essevee. "Gewoon onze eigen wedstrijden tot een goed einde proberen brengen, de rest zien we dan wel." Het Regenboogstadion zal vanavond zo goed als uitverkocht zijn, de club komt ook met sfeeracties om de ploeg naar de drie punten te schreeuwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties