De Beule (terug na blessure) spreekt over titelstrijd: "Het gaat nog heel zwaar worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
De Beule (terug na blessure) spreekt over titelstrijd: "Het gaat nog heel zwaar worden"
Foto: © SC

Beerschot-Wilrijk knoopte afgelopen weekend aan met een zege, maar het zal zich nog dubbel moeten plooien wil het volgend seizoen opnieuw een niveau hoger spelen. "Het zal zeker en vast geen walk in the park worden", aldus Davy De Beule.

Met De Beule zelf lijkt het de goede kant op te gaan. De middenvelder is terug na een blessure, al incasseerde hij afgelopen weekend wel een tik. “Ik groei geleidelijk aan toe naar mijn beste niveau. Al kreeg ik afgelopen weekend een stamp op mijn heup en is het even afwachten hoe snel ik daarvan zal herstellen.”

"Ik hoop dat ik fit kan blijven"

“Dankzij enkele invalbeurten zette ik echter toch weer wat stappen in de goeie richting. Ik hoop dat ik fit kan blijven, maar teambelang staat voorop. Ik wil vooral dat het goed gaat met de ploeg", zegt De Beule in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Als de resultaten goed zijn, dan ben ik al heel tevreden. En als ik de ploeg straks nog iets kan bijbrengen, dat zou dat des te leuker zijn. Want hét ultieme doel is toch die promotie afdwingen, dat kan ik niet ontkennen.”

"Het gaat nog zwaar worden. Maar dat wisten we al"

Davy De Beule

Wat betreft die promotie, is Beerschot-Wilrijk in een hevige strijd verwikkeld. “Het gaat nog zwaar worden. Maar dat wisten we al op voorhand. Iedere ploeg is dubbel zo gemotiveerd tegen ons. Ze spelen anders en agressiever. Een walk in the park zal het alleszins niet worden”, weet ook De Beule.

“Het is vooral zaak om zo constant mogelijk te presteren en geen steken te laten vallen. Alle neuzen moeten in dezelfde richting staan en we moeten er iedere wedstrijd opnieuw voor de volle 100% voor gaan. En als het voetballend niet lukt, dan moet het op mentaliteit en karakter. We zullen nog moeten knokken”, besluit De Beule.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties