Arsenal opnieuw op titelkoers na gedroomde rentree Welbeck

Caroline Tonnelier
| 13 reacties

Leicester City leek opnieuw op weg naar een cruciale zege in de titelstrijd, maar moest uiteindelijk tevreden zijn met een punt. Na de uitsluiting van Simpson had de koploper het moeilijk in Londen.

Net voor de pauze brak de onvermijdelijke James Vardy de ban. De topschutter versierde een penalty en zette die op slag van rust zelf om: 0-1 voor Leicester City

Na de uitsluiting van Simpson kort na de pauze, de eerste voor Leicester dit seizoen, kregen de bezoekers het erg lastig. Invaller Walcott tekende in minuut 70 voor de gelijkmaker, maar ondanks heel wat kansen voor The Gunners leek het daarbij te gaan blijven.

Tot... Danny Welbeck zijn rentree maakte. Hij mocht voor het eerst sinds april opdraven en het werd een gedroomde comeback: diep in blessuretijd zorgde hij voor de winnende treffer. En zo doet Arsenal plots weer helemaal mee in de titelstrijd.