Nainggolan weet dat het moeilijk wordt tegen Real: "We moeten een mirakel verrichten"

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 0 reacties
Nainggolan weet dat het moeilijk wordt tegen Real: "We moeten een mirakel verrichten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma ontvangt morgenavond thuis Real Madrid in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League. Radja Nainggolan beseft dat het moeilijk zal worden om door te stoten tegen Ronaldo en co, dat geeft hij toe in een interview met het Spaanse Marca.

Nainggolan weet dat Real bij de beste ploegen in de wereld hoort. "Het is een van de beste ploegen ter wereld. Daar twijfelt niemand aan. Voor ons is het een uitstekende test om te weten waar we zelf staan als ploeg, om te zien in hoeverre we onze voet naast een team als dat van Real kunnen zetten."

"Het scenario is alvast ideaal. Met de steun van het stadion zullen we ze in de problemen proberen te brengen. Dat wordt een uitdaging, zowel voor ons als voor onze fans. We gaan er in ieder geval alles aan doen.", aldus de Rode Duivel.

We moeten proberen een mirakel te verrichten - Radja Nainggolan

Het plannetje van trainer Spalletti is volgens hem ook duidelijk. "Het is een offensief ingestelde ploeg, dus we gaan de nodige ruimte krijgen. Dat zijn de momenten waarop we ze pijn kunnen doen. Althans, dat gaan we proberen. Beter gezegd: we moeten proberen een mirakel te verrichten, want Real beschikt over een uitstekend team. De aanwezigheid van Zidane als coach lijkt vaak het verschil te maken."

Ronaldo altijd welkom in Rome

Dit seizoen werd al meermaals gezegd dat Ronaldo niet meer de speler is die hij was. "Het enige dat ik zie is dat hij elke week doelpunten maakt. Als ze hem bij Real niet meer willen, dan mag hij altijd naar Roma komen. We zullen hem hier met open armen ontvangen! Het is logisch dat er aan hem getwijfeld wordt als hij even niet scoort. Dat komt alleen maar omdat hij een wereldster is."

Tot slot kreeg Il Ninja nog de vraag wie de Champions League zal winnen. "Barcelona of Bayern. De Catalanen omdat ze het beste voetbal van Europa spelen. Ook de Duitsers maken veel kans. Ze winnen veel en hebben bovendien een geweldige coach.", sluit Nainggolan af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties