Hugo Broos zorgt voor heibel in Kameroen

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 4 reacties
Hugo Broos zorgt voor heibel in Kameroen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hugo Broos werd bij zijn voorstelling als nieuwe bondscoach stevig aangepakt door de lokale pers. Volgens hen zou de Kameroense legende Roger Milla Broos hebben aangeraden bij de bond en dat zint hen niet. Milla zelf ontkent dit stevig. Hij wond zich zelfs stevig op en een tirade was het gevolg.

Hugo Broos is niet zo populair bij de Kameroense pers. De journalisten weten praktisch niets over hem, maar twijfelen wel over zijn capaciteiten. Dat leverde zaken op als: "grote onbekende", "man zonder persoonlijkheid" en "een loser".  Dat meldt Het Nieuwsblad.

Volgens hen zou Roger Milla de Belg hebben aangeraden bij de Kameroense bond. Dus werd hij de gebeten hond. Milla had eerder al ontkend dat hij iets met de aanstelling van Broos te maken heeft.

Maar hij kon tot nu toe zijn kalmte bewaren. Tijdens de persconferentie was de ex-speler van o.a. Monaco iets minder kalm. "Jullie moeten oppassen, want ik kan echt razend worden. Ik ben geen wildeman zoals jullie, ik ben eerlijk. Jullie zijn slecht opgevoed!"

Dit zijn de beelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties