Persoons heeft goed nieuws voor Lokeren-fans: "Als alles goed gaat, maak ik dan mijn rentree"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Persoons heeft goed nieuws voor Lokeren-fans: "Als alles goed gaat, maak ik dan mijn rentree"
Foto: © photonews

Georges Leekens kon de voorbije weken niet bepaald over veel centrale middenvelders beschikken, maar daar komt binnenkort verandering in. Koen Persoons trainde een hele week met de groep mee en staat steeds dichter bij zijn rentree.

“Ik heb een hele week meegetraind met de groep en op die manier sta ik plots toch een serieuze stap dichter bij mijn rentree”, zegt Persoons in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Het treffen met zijn ex-trainer Peter Maes komt wel nog te vroeg. “De wedstrijd tegen Genk komt inderdaad nog te vroeg en ook de match in Gent zal ik wellicht niet halen. Maar als alles goed gaat, kan ik de week nadien tegen Westerlo mijn comeback maken.”

"Ik groeide net naar mijn beste vorm toe"

Dit seizoen speelde Persoons nog maar 13 competitiewedstrijden. Een pak minder dan de voorbije jaren. “Het is niet plezant, hé. Ik ben nog nooit lange tijd out geweest, en om dat dan twee keer in één seizoen mee te maken, tja… Dat is zuur. Dat ik vlak voor mijn blessure net naar mijn beste vorm aan het toegroeien was, maakte het extra jammer.”

En ondertussen beleefden de Waaslanders geen al te beste periode. “Doordat het niet goed ging met de ploeg, probeerde ik zo snel mogelijk terug te keren. Maar dat was ook weer niet goed..."

"Ik legde mezelf onrealistische doelstellingen op. Toen bleek dat ik niet zó snel als verwacht terug op het veld zou staan, was dat een nieuwe ontgoocheling. Maar nu ik bijna terug ben, kriebelt het toch”, besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties