Liverpool-spits reageert op kritiek: "Respectlozer dan dit kan niet"

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 2 reacties
Liverpool-spits reageert op kritiek: "Respectlozer dan dit kan niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Sturridge maakte onlangs zijn rentree na een nieuwe blessure die hem twee maanden aan de kant hield. In het begin van het seizoen was de Liverpool-spits ook meermaals afwezig door letsels. Critici verweten hem niet professioneel genoeg te werken. En dat heeft de Engelsman gekwetst.

Sturridge kreeg op sociale media en in de Engelse pers de kritiek te verwerken dat hij een verkeerde instelling heeft en dat hij onvoldoende voor zijn sport leeft. Die verwijten hebben de Engelse international gekwetst, zo meldt The Telegraph.

“Zeggen dat een speler eigenlijk niet wil spelen... respectlozer dan dit kan het bijna niet”, aldus een verontwaardigde Sturridge tijdens de persconferentie van Liverpool. “Ik vind het verbazingwekkend, het is zo teleurstellend. Wie het dan ook zegt”, aldus de aanvaller van the Reds.

Liverpool aan succes helpen

"Mensen mogen hun mening hebben, maar ik denk niet dat ook maar iemand doorheeft hoeveel het voor mij betekent om te spelen. Ik heb moeilijke tijden achter de rug, maar nu kijk ik vooruit: met Liverpool, natuurlijk. Ik ben blij dat ik hier zit en ik ben vastberaden om Liverpool aan succes te helpen”, sloot Sturridge af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties