Clubicoon van Newcastle haalt zwaar uit naar voormalige Anderlecht-spelers Mbemba en Mitrovic

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 9 reacties
Clubicoon van Newcastle haalt zwaar uit naar voormalige Anderlecht-spelers Mbemba en Mitrovic
Foto: © Photonews

Het leek er even op dat Newcastle aan de wederopstanding was begonnen, maar na vijf nederlagen in hun laatste zes duels ziet het er niet goed uit. De Engelse club staat nu voorlaatste met 24 punten. Clubicoon Alan Shearer ziet het niet graag gebeuren en haalt uit naar de spelers.

Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic zullen zich hun Engels avontuur toch ook anders voorgesteld hebben. De ex-spelers van Anderlecht moeten volgend jaar misschien wel aan de bak in de Engelse tweede klasse.

Trainer Steve McClaren is voor velen de grote schuldige, maar volgens ex-spits Alan Shearer (45) ligt het vooral aan de spelers: "Het zou mij niks verbazen als ze ook in tweede klasse niet goed genoeg zijn want in dit team zitten bijna geen sterke karakters die bereid zijn om te vechten."

Ze hebben de club verraden door hun passieloze prestaties - Alan Shearer

"Het kan de spelers simpelweg gewoon geen bal schelen. Ze hebben de club, de stad en de fans verraden met hun lusteloze en volledig passieloze prestaties", klinkt het in The Sun. Shearer is vooral hard voor de dure aankopen, daarbij dus ook ex-Anderlechtspelers Mitrovic en Mbemba.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties