Lotus daagt Eden Hazard uit voor meer dan een kopje koffie

Redactie
| 1 reacties
Lotus daagt Eden Hazard uit voor meer dan een kopje koffie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard sukkelt momenteel dan wel een beetje met de goede vorm, maar op het EK zal hij ongetwijfeld knallen voor de Rode Duivels. Hij werd uitgedaagd door Lotus Bakeries en ging erg gretig in op de challenge.

Eden Hazard kreeg een duidelijke opdracht van Lotus Bakeries: tenmidden van 10.000 kopjes koffie een perfecte vrije trap mikken op een bordje van Lotus. Op die manier kon hij ervoor zorgen dat een heerlijke koekje van Lotus in een kopje koffie zou belanden.

En dus ging de Rode Duivel aan het werk. Richten, de juiste kracht toevoegen en dan afvuren. Bam: perfect in de roos. Want elke koffie heeft nu eenmaal zijn Lotus nodig.

Een prachtig gemaakt filmpje is het, al was het risico natuurlijk niet min. Een foute trap en duizenden kopjes zouden op de grond vallen. Belangrijk dus dat het van de eerste take goed gemikt was.

Daarna mochten de kopjes overigens wel tegen de grond, want in een making off-filmpje was eerder al te zien dat hij daarna ook nog enkele harde knallen afleverde en ook een paar keer uithaalde met een omhaal. De kopjes vlogen de lucht in, maar de challenge was natuurlijk al tot een goed einde gebracht. Chapeau voor Eden Hazard, zoveel is duidelijk!

Schitteren op het EK

Dat er met de vrije trap-specialiteiten van Eden Hazard niets mis is? Dat weten we ook al langer dan vandaag. Zijn traptechniek is een van de wapens van de Rode Duivel, die we hopelijk ook op het EK zullen zien schitteren. Dan is het aan Hazard om op te staan.

Guus Hiddink gaf hem de voorbije weken af en toe wat rust en dat moet hem in staat stellen om op het einde van het seizoen pas helemaal te knallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties