Real Madrid gebruikt Morata gewoon als speelbal: dit zijn de absurde plannen met de spits

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Real Madrid gebruikt Morata gewoon als speelbal: dit zijn de absurde plannen met de spits
Foto: © photonews

Alvaro Morata maakt dezer dagen het mooie weer bij Juventus, maar zijn ex-club Real Madrid beschikt nog steeds over een terugkoopclausule. De Spaanse gigant gaat daar wellicht gebruik van maken, maar lang zal Morata niet in Madrid verblijven…

Neen, Real wil de terugkoopclausule van Morata activeren om hem daarna zo snel mogelijk door te verkopen. In eerste instantie werd gedacht dat de Koninklijke de aanvaller aan het erg geïnteresseerde Arsenal zou verpatsen, maar de plannen lijken nu gewijzigd te zijn.

Zo zou Real nu van plan zijn om Morata als pasmunt te gebruiken in een deal met Pierre-Emerick Aubameyang. Zinédine Zidane hoopt de pijlsnelle aanvaller van Borussia Dortmund komend seizoen aan zijn sterrenensemble toe te voegen. Door Morata in de deal te betrekken, hoopt Real de Duitsers over de streep te trekken.

Wil Morata naar Dortmund?

Hoeveel Real nog extra wil betalen om Aubameyang aan te trekken, is voorlopig niet duidelijk. En dan rest ons nog de vraag: heeft Morata wel trek in een verhuis naar het Signal Iduna Park?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties