Heel goed nieuws voor zowat alle geblesseerde Rode Duivels: "Kompany speelt mogelijk tegen PSG"

Jaap Vreeke
| 2 reacties
Heel goed nieuws voor zowat alle geblesseerde Rode Duivels: "Kompany speelt mogelijk tegen PSG"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City- coach Manuel Pellegrini heeft laten weten dat Vincent Kompany mogelijk mee kan doen in het Champions League-duel tegen PSG. Verder is Christian Benteke zo goed als genezen van zijn knieblessure én Jan Vertonghen wordt zaterdag getest voor het duel met Manchester United.

Voor aanvang van de return in de Champions League tussen Manchester City en Paris Saint-Germain heeft trainer Manuel Pellegrini goed nieuws. Vincent Kompany is een mogelijkheid voor het duel in het Etihad Stadium, dat betekent dat de verdediger een maand vroeger fit zou zijn dan gepland.

De KBVB heeft vertrouwen in de medische staf van de Citizens "De relatie met de medische staf van Manchester City is uitstekend en we hebben honderd procent vertrouwen in de beslissing om hem weer te laten spelen", zegt de bond tegen het Nieuwsblad.

Benteke en Vertonghen

Met de knieblessure van Christian Benteke gaat het ook goed, de Liverpool-spits zou dit weekend al inzetbaar zijn. Dat betekent dat er geen gevaar is voor zijn EK-deelname. Verder kan Jan Vertonghen na twee maanden zijn rentree bij Tottenham Hostpur maken, de verdediger kampte met een knieblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties