Dembélé met straffe taal: "Wij? Wij zijn nergens bang voor"
Maarten Pottie
| 0 reacties

Mousa Dembélé wil de titel pakken met Tottenham Hotspur

Dembélé met straffe taal: "Wij? Wij zijn nergens bang voor"

Met nog vier wedstrijden te gaan staat Tottenham Hotspur vijf punten achter Leicester City. Mousa Dembélé gelooft nog in de kansen van zijn club om de Premier League te winnen.

Dembélé gelooft dat Tottenham de juiste mentaliteit heeft om de titel te winnen. "Iedereen wil het en we blijven gewoon ons spel spelen", aldus de Belgische middenvelder. Maandag zette de Londense club nog een topprestatie neer, ze versloegen Stoke City op hun eigen terrein met 0-4.

Naar onszelf kijken

"De druk is aanwezig, dus dit zijn de momenten waarop je kan zien of we er klaar voor zijn", zei Dembélé tegen Skysports. "De mentaliteit is er en iedereen kan zien hoe we spelen: met vertrouwen, positief, direct en creatief. We willen die titel gewoon en we zijn nergens bang van."

Volgens Dembélé verandert de schorsing van Jamie Vardy na de 2-2 van Leicester tegen West Ham niets voor Spurs. "Het is een van hun beste spelers, dus natuurlijk is goed voor ons. Maar we moeten ons concentreren op ons eigen spel", vond de 28-jarige Belg. "Het belangrijkste is dat bij ons iedereen aanwezig is, geen geschorsten en geen geblesseerden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties