Arsène Wenger wil meer: "We hebben het nu in eigen hand om minstens derde te worden"

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Arsène Wenger wil meer: "We hebben het nu in eigen hand om minstens derde te worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal won met 2-0 van West Bromwich Albion, daardoor hebben de Londenaren nu 63 punten en staan ze derde. Manager Arsène Wenger is tevreden over zijn ploeg.

"Sinds onze nederlaag op bezoek bij Barcelona doen we het sowieso aardig", zegt de Fransman. The Gunners wonnen na het verlies bij Barcelona in de Champions League maar liefst vier keer en speelden één keer gelijk. "Het is jammer dat we vrijwel alles moeten winnen, omdat we eerder punten hebben gemorst in wedstrijden waarin dat niet had mogen gebeuren."

Derde plaats

Met nog maar vier wedstrijden voor de boeg heeft Arsenal de derde plek in handen, die plaatsing voor de Champions League betekent. Wenger ziet het groter. "We hebben het nu in eigen hand om minstens derde te worden, maar we willen meer".

Leicester City staat 10 punten voor op Arsenal waardoor ze niet meer in te halen lijken, nummer 2 Tottenham heeft 5 punten voorsprong. Het Arsenal-stadion bleef redelijk leeg tijdens de wedstrijd. "Ik weet niet waarom ze wegbleven. Het is donderdagavond, misschien is dat geen goede dag voor de fans", besloot Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties