Reactie Spelers Beerschot-Wilrijk euforisch met de promotie: "Geef ons hier maar snel een bolleke Ciney"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Spelers Beerschot-Wilrijk euforisch met de promotie: "Geef ons hier maar snel een bolleke Ciney"
Foto: © Voetbalkrant.com

De promotie naar de 1ste Amateurliga zorgde voor dolle vreugde op het veld van Ciney. De ontlading bij de spelers van Beerschot-Wilrijk was dan ook enorm.

Bjorn Ruytinx maakt pas sinds de winter deel uit van de fusieclub, maar ook hij genoot met volle teugen. "De oude generatie spelers weet nog wat feesten is, na een goede of een minder goede match", lachte de aanvaller van de Mannekes. "Geef ons hier maar snel een bolleke Ciney."

Dit was niet het ideale scenario

Kevin Geudens

Na een 9 op 9 haalde Beerschot-Wilrijk zijn achterstand op Oosterzonen toch nog in. "Je ziet dat de stress de jongste weken ook bij hen toesloeg", aldus Kevin Geudens. "Dit was niet het ideale scenario. Ik had gehoopt dat we drie weken voor het competitieslot al zeker zouden zijn van de promotie. Door onnodige gelijke spelen duurde dit veel te lang."

Ook Hernan Losada, die na een bizarre penaltyfase voor de 0-2 zorgde, liet zich gaan in het feestgedruis. "Op dit loodzware veld zouden we het niet gemakkelijk krijgen. Wat die de keeper bij de strafschop deed, zag ik nog nooit: de penaltystip kapot stampen, mij een kus op het hoofd geven en dan tegen zijn doelpaal gaan staan. Gelukkig pakten we hier de drie punten mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties