Beerschot-Wilrijk reageert op ‘klacht tegen handtastelijke spelers’ en is héél duidelijk

Redactie
| 0 reacties
Beerschot-Wilrijk reageert op ‘klacht tegen handtastelijke spelers’ en is héél duidelijk
Foto: © Photonews

Er was eerder op de dag al heel wat te doen omtrent een klacht tegen enkele spelers van Beerschot-Wilrijk. Een vrouw vertelde dat ze bepoteld werd door verschillende heren van de derdeklasser.

Dat lokte meteen heel wat discussie uit en de eigenaar van café ’t Profke – het decor waar de feiten zich zouden hebben afgespeeld – sprak het nieuws tegen. “Het is een schande wat er gezegd en geschreven wordt”, aldus Marc Steenackers.

Ondertussen reageerde ook Beerschot-Wilrijk officieel op het nieuws. De club komt normaal niet tussen is persoonlijke aangelegenheden, maar maakte voor één keer een uitzondering. De derdeklasser zal zelf de nodige juridische stappen ondernemen tegen de klachtlegger en eist een rechtzetting.

De volledige mededeling:

Als club hoeven wij niet te reageren op een hangend opsporingsonderzoek. De visie van onze club is heel duidelijk; wij komen niet tussen in persoonlijke aangelegenheden waarbij spelers wel of niet betrokken zijn.

In deze zijn wij echter genoodzaakt om wel tussen te komen vermits wij de mening zijn toegedaan dat men doelbewust schade wenst te berokkenen aan zowel de club als de spelers.

Gelet op de privacy zullen wij de videobeelden die door de veiligheidscamera in het café werden genomen, niet op een publiek forum zetten. Bij nazicht door een aantal personen blijkt nergens uit dat spelers handelingen zouden stellen zoals beschreven in Gazet van Antwerpen. Integendeel, er kan gerust gesteld worden dat het artikel volstrekt leugenachtig is en dat de klaagster liegt over alle aspecten.

De club wenst te benadrukken dat zij elke vorm van minachting of disrespect afkeurt. Men zal hopelijk wel begrijpen dat we tussenkomen als er doelbewust schade wordt toegebracht aan ons project. De club zal zelf de nodige juridische stappen ondernemen tegen de klachtlegger en eist van Gazet van Antwerpen een rechtzetting, gelet op de ondoordachte en foutieve berichtgeving.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties