Tottenham: "Ex-speler van Anderlecht ruilen voor Harry Kane? Nee, bedankt!"
Pieter De Clerck
| 2 reacties

Bij West Ham wilden ze Kouyate wel laten gaan… in ruil voor Kane

Tottenham: "Ex-speler van Anderlecht ruilen voor Harry Kane? Nee, bedankt!"
Foto: © photonews

Twee jaar geleden verliet Kouyate Anderlecht om aan de slag te gaan bij West Ham. In de Premier League speelde hij zich in de kijker van Tottenham dat de Senegalees graag wilde inlijven afgelopen zomer. Tot duidelijk werd wat West Ham verstond onder 'boter bij de vis doen.'

West Ham betaalde ongeveer 8 miljoen euro aan paars-wit om de middenvelder over te nemen. Je zou dus denken dat de Engelse club niet weigerachtig stond tegenover een verkoop toen Tottenham aanklopte met een enveloppe van 19 miljoen euro voor de Senegalese international.

En toch. West Ham wilde meer. Veel meer, namelijk... Harry Kane. Volgens Sullivan, voorzitter van West Ham, ging het als volgt: "De Spurs belden me om te vragen of ze Kouyate mochten komen halen en wat ik graag in ruil wilde. Ik antwoordde maar één ding: Harry Kane. En toen werd het stil aan de andere kant van de lijn.”

Ondertussen lijkt het alsof beide spelers niet bepaald van plan zijn om hun clubs te verlaten. Kouyate tekende net nog vijf jaar bij in Londen en ook Kane staat op het punt om zijn fiat te geven voor een verlengd verblijf bij Tottenham. Hij zou er met een loon van 126.000 euro per week alleszins een aardig bedrag kunnen opstrijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties