Roemeense babes: Christina Roventa, Laura Teodoru, ...

Roemeense babes: Christina Roventa, Laura Teodoru, ...
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Roemeense vrouwen zijn een beetje een onontgonnen gebied misschien, maar er loopt wel heel wat lekkers rond. Ook in Oost-Europa komen de modellen natuurlijk van de lopende band gerold.

Laura Teodoru

We hopen van harte dat Ciprian Marica snel een nieuwe club vindt en zo als spits toch nog mee kan naar het Europees kampioenschap. Dan loopt zijn eega Laura Teodoru namelijk misschien ook op het EK. De 34-jarige presentatrice wordt al een jaar af en toe gelinkt aan Marica.

Sabrina Macsim

In het beter K3-werk is er ook altijd een roodharige bij. Wél: bij Roemenië kunnen we er ook niet aan weerstaan. Vlad Chiriches heeft al in Engeland gevoetbald en zit nu in Italië, zijn vriendin Sabrina Macsim reist overal mee naartoe.

Christina Roventa

Maar de gelukzak van de Roemeense selectie is misschien toch wel Alexandru Maxim. De middenvelder van Stuttgart is namelijk samen met Christina Roventa.

Die deerne werd - hou u vast aan de takken van de bomen - in 2012 Miss Bikini in Roemenië. En daarvoor moet je toch aardig wat adelbrieven voorleggen (zie ook bovenaan).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties