Lof voor Hazard van Chelsea-spelers: "Hij kan altijd wedstrijden beslissen
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Nemanja Matic en Gary Cahill vol lof over Eden Hazard na weergaloze prestatie

Lof voor Hazard van Chelsea-spelers: "Hij kan altijd wedstrijden beslissen

Eden Hazard lijkt net op tijd in vorm voor het aankomende EK in Frankrijk. En dat is ook zijn ploegmaats Nemanja Matic en Gary Cahill niet ontgaan. Zij waren aangenaam verrast door de prestatie van Hazard in de wedstrijd tegen Liverpool.

"Ik heb het al enkele keren gezegd: Eden is onze beste speler", zegt Nemanja Matic bij Sky Sports. "Hij verkeert momenteel in een goede vorm en kan altijd wedstrijden beslissen. Ik ben heel blij dat hij de laatste wedstrijd tegen Liverpool zo goed was, net zoals in de vorige wedstrijden."

"Ik ben er zeker van dat hij volgend seizoen een belangrijke speler voor Chelsea zal worden", aldus de Servische middenvelder. En ook Gary Cahill trad zijn ploegmaat bij. "Ik denk dat we een heel goede wedstrijd hebben gespeeld tegen Liverpool", klinkt het bij de Engelse verdediger.

Genieten

"Er waren enkele geweldige individuele prestaties, vooral die van Eden Hazard dan", zegt Cahill. "Iedereen in het stadion kon genieten van zijn prestatie, of je nu voor Chelsea of Liverpool supportert. Het was iets speciaal om te zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties