EK-dagboek Nog 30 nachten slapen: de beloofde barbecue, Panini-mania en we hebben een pianist in de rangen

Redactie vanuit Bordeaux
| 1 reacties
Nog 30 nachten slapen: de beloofde barbecue, Panini-mania en we hebben een pianist in de rangen

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 30 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

We sloten gisteren ons EK-dagboek af uit noodzaak. De barbecuekolen waren immers heet genoeg om er de nodige vleesjes op te gooien. Voor de liefhebbers: de chorizo - in combinatie met een plaatselijk wijntje - is een aanrader.

Maar vandaag was het - na een stevig ontbijt - opnieuw overgaan naar de orde van de dag. Extra jammer: door de regen was het deze keer geen optie om op het terras aan de slag te gaan. Dan maar een piano inpalmen...

Maar niet iedereen had nog een berg werk te verzetten. En wat doe je tijdens een EK? Natuurlijk, Panini-stickertjes plakken! Ook op de redactie zitten enkele verslaafden van het betere plakwerk.

De Rode Duivels trainden overigens pas in de vooravond. Het eerste kwartiertje was open voor de media en dan... gingen de gordijnen onverbiddelijk dicht.

Ondertussen hadden onze collega's in Parijs - voor de liefhebbers: dat zijn Johan Walckiers en Florian Holsbeeck - al gemerkt dat de Fransen niet lachen met de veiligheid.

Het volledige perscentrum van het Stade de France werd ontruimd voor een grondige sweep. Voor de duidelijkheid: er was her en der sprake van een bommelding, maar die info is niet correct.

Bon, dat was het voor vandaag! Ook vanuit Bordeaux zullen we de openingswedstrijd tussen Frankrijk en Roemenië volgen. En verder? Laat dat zonnetje maar snel terug schijnen. Onze reporter houdt duidelijk NIET van regen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties