Waasland-Beveren hoeft niet te wanhopen: "Ik ben niet bezig met een vertrek"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 1 reacties
Waasland-Beveren hoeft niet te wanhopen: "Ik ben niet bezig met een vertrek"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren moet ieder jaar opnieuw rekening houden met heel wat in-en uitgaande transfers, dat is ook dit jaar niet anders. Maar toch slaagt de club er ook steeds vaker in om beloftevolle spelers net iets langer op de Freethiel te houden.

Neem nu Zinho Gano. De jonge aanvaller bewees vorig seizoen dat hij aardig wat in zijn mars heeft. Het jeugdproduct van Club Brugge stond 33 keer in de basis en tekende voor 10 goals. Niet slecht, maar de targetman wil meer.

"Ik had vorig jaar misschien meer goals moeten maken"

Zinho Gano

“Ik kan best tevreden terugblikken op mijn eerste jaar bij Waasland-Beveren. We zijn nooit echt in de problemen gekomen, ondanks dat dipje na Nieuwjaar. Als we dat komend seizoen kunnen herhalen, zal je me niet horen klagen”, aldus Gano in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Persoonlijk hoopt de 22-jarige aanvalsleider van Waasland-Beveren het toch nog iets beter te doen. “Ik speel natuurlijk in functie van de ploeg, maar als ik zelfkritisch ben, dan zeg ik dat ik vorig jaar meer goals had moeten maken. Toch als je ziet hoeveel keer ik in actie kwam.”

"Ik ben niet met een vertrek bezig"

Zinho Gano

“Ik heb 10 goals gemaakt, maar het hadden er evengoed een paar meer kunnen zijn. Ik heb er de kansen toe gekregen, maar die heb ik toen laten liggen. Dat is iets wat nog beter kan. Iedere wedstrijd opnieuw 90 minuten scherp blijven. De focus niet verliezen.”

“Ik moet proberen om uit minder kansen meer doelpunten te puren. Dat is een uitdaging”, aldus Gano. De spits ziet zijn toekomst overigens 'gewoon' bij Waasland-Beveren. “Ik tekende een nieuw contract tot 2019 en ben niet met een vertrek bezig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties