Dembélé wil de handdoek niet gooien: "Ik ken deze blessure maar al te goed"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Bordeaux
| 5 reacties
Dembélé wil de handdoek niet gooien: "Ik ken deze blessure maar al te goed"
Foto: © Photonews

Mousa Dembélé is momenteel de Rode Duivel met een groot vraagteken achter de naam. Een enkelblessure houdt de middenvelder momenteel van het trainingsveld. "Al voel ik me al een pak beter."

Moussa Dembélé kreeg tegen Ierland zijn kans, maar de middenvelder moest na een uurtje voetballen naar de kant. Het lijkt eigenlijk uitgesloten dat hij de wedstrijd van woensdag tegen Zweden haalt.

"Maar dat wil ik niet uitsluiten", aldus Dembélé. "Het gaat al een pak beter. Gisteren kon ik amper stappen, terwijl ik vandaag toch al een beetje gelopen heb. Bovendien ken ik deze blessure maar al te goed."

Ook de medische staf van Tottenham Hotspur kent de broze enkels van de Rode Duivel maar al te goed. "Al had ik een goed jaar met weinig blessures. (grijnst) Ik probeer oefeningen te doen om zo'n blessure te vermijden. Meer kan ik niet doen."

Ik blijf positief. Na elke blessure kom ik sterker terug

Mousa Dembélé

"Op een toernooi is de intensiteit qua trainingen en wedstrijden echter hoger", besluit Dembélé. "Al is het natuurlijk frustrerend. Ik was namelijk verrast dat ik in de basisploeg stond tegen Ierland. Maar ik blijf positief. Na elke blessure kom ik sterker terug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties