De petitie is al gestart: als het van deze fans afhangt, heeft 'EK-sensatie' Will Grigg straffe transfer te pakken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
De petitie is al gestart: als het van deze fans afhangt, heeft 'EK-sensatie' Will Grigg straffe transfer te pakken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is er een mooie transfer in de maak voor Will Grigg? De Noord-Ierse EK-sensatie - hij speelde geen seconde op het toernooi, maar werd wereldbekend door de hit 'Will Grigg's on fire - kan mogelijk aan de slag in de Bundesliga.

De supporters van Hamburger SV zijn namelijk een peitie gestart om Grigg naar hun club te krijgen. De teller staat inmiddels al op meer dan 6.000. Al die mensen ondersteunen dus het project van de Hamburg-fans. Via deze link kan u de Duitsers overigens een hart onder de riem steken.

Grigg groeide de voorbije weken uit tot een ware cultheld. Hij speelde geen seconde op EURO 2016, maar werd wereldbekend dankzij de hit ‘Will Grigg’s on fire’, gemaakt door een enthousiaste fan van Wigan Athletic.

28 goals voor Wigan

Bij die club deed Grigg het vorig seizoen overigens prima. In de Engelse derde klasse scoorde de spits maar liefst 25 goals, in totaal klokte hij tijdens de voorbije jaargang zelfs af op 28 stuks. Maar of hij nu met kampioen Wigan naar de Championship zal trekken, is niet duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties