Ibrahimovic spreekt voor het eerst na zijn transfer naar Manchester United en heeft meteen heel wat te zeggen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Ibrahimovic spreekt voor het eerst na zijn transfer naar Manchester United en heeft meteen heel wat te zeggen
Foto: © Photonews

Manchester United maakte de langverwachte komst van Zlatan Ibrahimovic vrijdag wereldkundig. De Zweedse aanvaller speelt volgend seizoen in de Premier League en daar kijkt hij vanzelfsprekend naar uit.

“Ik ben heel, heel tevreden. Eindelijk is het rond. Er waren heel wat speculaties, maar nu zijn die achter de rug. Dit is een grote club. Een hele grote club. Dus ja, ik kijk ernaar uit om iedereen te leren kennen en om hard te werken.”

De aanwezigheid van José Mourinho speelde een belangrijke rol in de beslissing van Ibrahimovic. “Het was voor mij een gemakkelijke beslissing. Ik vergelijk mijn transfer met het gevecht tussen Mayweather en Pacquiao. Iedereen zei dat het nooit zou gebeuren, maar toch kwam het ervan.”

"De Premier League is een serieuze uitdaging voor mij"

“Ik hou geweldige herinneringen over aan mijn samenwerking bij Internazionale met Mourinho. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik toen maar zo kort met hem kon samenwerken. We zijn allebei winnaars en waar we ook aan de slag gaan, zijn we succesvol.”

Hoewel Zlatan al 34 is, is dit zijn eerste avontuur in de Premier League. “Dit is een serieuze uitdaging voor mij. Als ik succesvol kan zijn met Manchester United, dan ken ik niet veel speler die in zoveel verschillende competities prijzen gepakt hebben. Ik kom om prijzen te pakken en zal daar hard voor werken”, besluit de Zweed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties