Ceulemans maakt zich zorgen: "De ploeg is intussen niet enorm versterkt"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Ceulemans maakt zich zorgen: "De ploeg is intussen niet enorm versterkt"
Foto: © Photonews

Bij Westerlo verloopt de voorbereiding niet helemaal op wieltjes. Er werd al vier keer verloren en Jan Ceulemans maakt zich dan ook zorgen om zijn ex-club. "Westerlo mag vooral de start niet missen", klinkt het.

"Met een 14e plaats zouden ze in Westerlo heel content zijn, daar tekenen ze meteen voor", weet Jan Ceulemans. "Vorig seizoen wist Westerlo zich maar net te redden en Gounongbe is vertrokken. Er werd in de voorbereiding al vier keer verloren. Bob Peeters zette de ploeg vorig seizoen weer op het goeie spoor, maar die is intussen niet enorm versterkt."

De nieuwkomers

"Het is maar de vraag wat nieuwe jongens als Manias, Ganvoula, Lanini en Acolatse voorin kunnen betekenen. Westerlo mag vooral de start niet missen, anders wordt het achtervolgen. De ambitie moet toch zijn om een iets rustiger jaar mee te maken."

"Nieuwe voorzitter Vic Swerts wil volgend seizoen niet in eerste klasse B uitkomen. Ik vermoed dus dat er nog wel versterking op komst is, wat nodig is. Anders zullen vooral spelers als Hyland en De Ceulaer, indien fit sterkhouders, voor het extraatje moeten zorgen", aldus de Caje in HNB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties