Marc Coucke glundert bij nieuwe thuishaven KV Oostende: "Vier jaar geleden gingen we nog in Waregem of Antwerpen spelen"

Redactie
| 15 reacties
Marc Coucke glundert bij nieuwe thuishaven KV Oostende: "Vier jaar geleden gingen we nog in Waregem of Antwerpen spelen"
Foto: © photonews

KV Oostende opende vrijdag zijn vernieuwde thuishaven tegen landskampioen Club Brugge. Het Albertpark dat KVO in vier maanden transformeerde naar de Versluys Arena, is een pareltje.

Marc Coucke is dan ook een fiere voorzitter bij het gerealiseerde resultaat. "Vier jaar geleden was er een kwestie omtrent het stamnummer met de vraag: gaan we in Waregem of Antwerpen spelen. Wél, het is de Versluys Arena geworden", vertelde de sterke man voor de aftrap aan Stadion.

We hadden onze eerste wedstrijd, met alle respect, liever tegen Westerlo gespeeld

Met de komst van blauw-zwart brak voor de Kustboys meteen een galamatch aan. "We hadden onze eerste wedstrijd, met alle respect, liever tegen Westerlo gespeeld. Om eens rustig te kijken hoe alles loopt. Nu hadden we ons stadion twee keer kunnen uitverkopen. Het is voor en dankzij de fans dat we dit klaargespeeld hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties