Reactie Vossen analyseert nederlaag in Oostende: "Misschien was de goesting té groot"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 7 reacties
Vossen analyseert nederlaag in Oostende: "Misschien was de goesting té groot"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende stuurde Club Brugge vrijdagavond zonder punten terug naar Jan Breydel. Een pijnlijke nederlaag voor de landskampioen, waar Jelle Vossen een ongelukkige wedstrijd speelde. Na de match zocht de spits naar redenen voor de verliesbeurt.

“De goesting om de drie punten mee naar huis te nemen was misschien net iets té groot, waardoor we op sommige momenten uit positie gingen lopen. Net als bij die tegenaanval waar het doelpunt uit voortkomt.”

“Het zou eigenlijk niet mogen gebeuren dat we tegen zo’n dodelijke counter aanlopen”, analyseerde Jelle Vossen na de nederlaag in de Versluys Arena.

"We waren minder dan de voorbije weken, en dat betaal je cash tegen KV Oostende"

Jelle Vossen

Vossen zocht en vond ook redenen voor de mindere prestatie van Club. “Zowel op persoonlijk, als op collectief vlak was iedereen bij ons iets minder dan de voorbije weken. En dat betaal je tegen een goede tegenstander als Oostende natuurlijk cash.”

“Laat dit een goede les zijn naar de volgende weken toe. We hoopten na die twee enigszins moeilijke uitmatchen op meer dan drie punten, maar nu gaat onze focus volledig op de volgende wedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties