Anderlecht haalt eerste 'verloren zoon' terug uit B-kern

Redactie
| 19 reacties
Anderlecht haalt eerste 'verloren zoon' terug uit B-kern
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

René Weiler zette verschillende van zijn spelers begin juni uit de A-kern, omdat ze niet fit genoeg waren volgens de Zwitser. Maar niets is definitief, zo blijkt nu. Een van de 'verloren zonen' traint opnieuw mee bij het eerste elftal.

Weiler blies deze ochtend (dinsdag, nvdr.) verzamelen en ook Andy Kawaya verscheen op het appel. Kawaya was nochtans één van de spelers die begin juni naar de B-kern werd verwezen omdat hij niet fit genoeg bleek te zijn.

De youngster, die onder meer op belangstelling van Zulte Waregem kan rekenen, mocht meetrainen met het eerste elftal omdat Weiler een speler te kort kwam. Het is een goede kans voor Kawaya om zich te bewijzen, al blijft het afwachten of hij na het sluiten van de transfermarkt nog een speler van paars-wit zal zijn.

Nog geen spoor van Okaka

Van Stefano Okaka was dinsdag nog steeds geen spoor op de training van Anderlecht. De Italiaanse aanvaller leeft in onmin met Weiler, sinds beide heren een dispuut hadden. Wellicht vertrekt Okaka nog voor het verstrijken van de transferdeadline in Brussel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties