Anderlecht wil speciale match organiseren voor Deschacht en co

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 15 reacties
Anderlecht wil speciale match organiseren voor Deschacht en co
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht leefde deze week rustig toe naar de wedstrijd op Stayen. Na de 5-1 tegen Kortrijk kon men even herademen en de zaken op een rijtje zetten. Voor de match tegen STVV worden er wat wijzigingen verwacht en zal er dit weekend ook een extra inspanning gedaan worden voor Deschacht.

We hebben veel spelers die kwaliteiten hebben. We moeten ook automatismen kweken, maar het kan zijn dat ik twee of drie wissels doe. De Maio gaat alvast beginnen. Hij heeft goed gereageerd op zijn bankzittersstatuut. Hij kon ook niet anders. Maar hij gaat tonen dat hij kwaliteiten heeft", aldus Weiler, die wel Kara moet missen met een blessure.

En Deschacht? Daarvoor willen ze een extra inspanning doen, net als voor de spelers die nog niet veel speelden met beloften of eerste ploeg. "We gaan proberen om dit weekend een match te organiseren voor de spelers die ritme nodig hebben. Dat is voor Deschacht, maar ook voor Obradovic. Maar we hebben nog geen tegenstander gevonden. Maar als het mogelijk is gaan we het doen. Met die blessures die ze hadden, moeten we eerst kijken hoe ver ze staan", aldus Weiler.

Weiler kon wel blij zijn met wat hij zag de voorbije week. "Ik ben blij met de progressie die ik de laatste weken gezien heb, zowel individueel als collectief", zei hij nog. "Hier kunnen we op verder bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties