Newcastle wil bankzitter van Anderlecht, maar daar willen ze niet meewerken

Newcastle wil bankzitter van Anderlecht, maar daar willen ze niet meewerken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de komst van Lukasz Teodorczyk is Idrissa Sylla zijn basisplaats bij Anderlecht kwijt. En daarbij ziet Newcastle United zijn kans om de spits in het Astridpark weg te lokken.

Maar dat wordt geen evidentie. Anderlecht is bijzonder tevreden over de aanvaller die al twee keer scoorde dit seizoen. De Guineeër is de ideale tweede keuze: kopbalsterk, pikt regelmatig zijn goaltje mee, fysiek indrukwekkend en... hij klaagt nooit over zijn bankzittersstatuut. Voor een trainer een ideale gast om mee te werken, want je kan er maar elf laten spelen.

Een bankzitter die scoort en niet klaagt vind je niet elke dag.

Newcastle ziet zijn kans schoon om Sylla weg te plukken bij Anderlecht, maar daar zijn ze niet geneigd hem te laten vertrekken. Of het moet al voor een héél serieus bod zijn. Er is toch ook nog Stefano Okaka denkt u dan? Wel, daar heeft Weiler zo goed als een kruis over gemaakt. Hij wil niet meer werken met de Italiaan die hem in publiek heeft tegengesproken.

En dus lijkt een transfer van Sylla uitgesloten. Anderlecht heeft zijn contract al eens aangepast omdat ze tevreden over hem waren. Een bankzitter die scoort én niet klaagt, vind je ook niet elke dag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties