José Mourinho spreekt titelambities uit én komt nog eens terug op vertrek Januzaj

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
José Mourinho spreekt titelambities uit én komt nog eens terug op vertrek Januzaj
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag speelt José Mourinho zijn eerste competitiewedstrijd met Manchester United op het veld van Bournemouth. The Special One steekt zijn ambities voor dit seizoen niet onder stoelen of banken. Mourinho kwam ook nog eens terug op de verhuur van Adnan Januzaj.

"We voelen dat we een kandidaat zijn om de titel te winnen", zei José Mourinho op zijn persconferentie. "We weten dat de andere clubs dezelfde ambitie als wij hebben. Als er een team op het einde van het seizoen kampioen wordt én beter dan wij zijn, dan is dat voetbal."

Adnan Januzaj past nog steeds in mijn plannen

"Maar wij zijn Manchester United en wij moeten voor de titel vechten", aldus de Portugees, die ook nog eens terugkwam op de uitleenbeurt van Adnan Januzaj. "Hij past nog steeds in mijn plannen en daarom is hij verhuurd aan een Premier League-club. Ik wil Adnan in de best mogelijke omstandigheden verder laten ontwikkelen."

"Hopelijk kan hij daar goed spelen. Hij is daar op de juiste plek met een manager (David Moyes, red.) die hem heel graag heeft", weet Mourinho. "Ik hoop dat alles goed evolueert bij Sunderland, want we willen hem zeker terug!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties