Zeven treffers: Arsenal-Liverpool werd echt spektakelstuk!

Caroline Tonnelier
| 6 reacties

Op de eerste speeldag in de Premier League was het meteen raak: Arsenal en Liverpool maakten er in de topper een echt spektakelstuk van. Inclusief een ommekeer, en met maar liefst zeven doelpunten!

Wat een wedstrijd meteen in het Emirates Stadium. Liverpool staat in 2016 garant voor doelpunten en dat bleek ook op het veld van Arsenal. In het elftal van Klopp was Mignolet de enige Belg in de basis. Origi begon op de bank, Benteke zat zelfs niet in de kern.

Het begon goed voor Arsenal, met de openingstreffer van Walcott. Die zag net voordien wel een penalty gestopt worden door Mignolet. Nog voor de pauze had Liverpool de stand echter opnieuw in evenwicht gebracht. Coutinho zorgde ervoor dat alles te herdoen was aan het begin van de tweede helft.

En The Reds gingen op hun elan door. Lallana zette Liverpool op voorsprong en nog geen kwartier later stond het liefst 1-4. Opnieuw Coutinho en Mané zorgden voor de zware cijfers.

Over en uit, zo leek het, maar toch niet helemaal. Nog geen minuut na de vierde Liverpool-treffer bezorgde Oxlade-Chamberlain Arsenal opnieuw hoop. Een nieuwe ommekeer in de maak? Een kwartier voor het einde werd het in elk geval 3-4. Daar bleef het echter bij: een deugddoende zege voor de mannen van Klopp, een valse start voor Arsenal.