Team De Bruyne dendert naar 6 op 6 na glansrollen voor Agüero en Nolito

Redactie
| 13 reacties

Manchester City is met een foutloos parcours zijn seizoen begonnen. Na de 2-1-winst van vorige week tegen Sunderland, gingen The Citizens makkelijk winnen bij Stoke City.

Sergio Agüero trok zijn vorm van afgelopen dinsdag in Boekarest door. De Argentijn scoorde al snel twee keer, City zo tijdens de rust op rozen. Een keer op penalty, een keer na assist van De Bruyne. Zijn 14e (!) voor de club alle competities samengeteld.

Snelle aansluitingstreffer na de pauze

De thuisploeg reageerde kort na de koffie. Bojan scoorde vanop de stip de aansluitingstreffer waardoor we weer een match kregen.

Dat bleef het ook, want de bevrijdende 1-3 kwam er pas enkele minuten voor tijd via de ingevallen Nolito. De Spanjaard maakte er in de slotseconden ook nog 1-4 van. City, waar De Bruyne 88 minuten op het veld stond, palmt zo de koppositie in.