Preud'homme héél duidelijk: "Sommigen teren op vorig seizoen, maar hun krediet is nu al op"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Kortrijk
| 40 reacties
Preud'homme héél duidelijk: "Sommigen teren op vorig seizoen, maar hun krediet is nu al op"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge ging afgelopen weekend voor de tweede keer op amper vier wedstrijden onderuit in de Belgische competitie. En ook al is het nog maar augustus en is het seizoen nog héél lang, toch zit die tweede nederlaag Michel Preud'homme dwars.

De oefenmeester van blauw-zwart was na afloop van KV Kortrijk-Club Brugge kwaad en zette zijn spelers allemaal op scherp. “We zijn met een klotementaliteit aan de match begonnen en hier hou ik rekening mee als ik mijn selectie voor de Champions League maak”, klonkt het hard. Dat kan je in dit artikel nog eens nalezen.

Dat Preud’homme meer verwacht van zijn jongens, is wel duidelijk. “Dit zijn grotendeels dezelfde spelers als vorig seizoen én het seizoen ervoor. Ik begrijp dan ook niet dat dit ons kan overkomen”, zei de trainer van Club nog op het persmoment in Kortrijk.

"De jongens in kwestie kunnen niet blijven teren op het vorige seizoen"

Michel Preud'homme

“Heel wat spelers begonnen met veel krediet aan dit seizoen. Krediet dat ze vorig seizoen hadden opgebouwd. Maar ik moet eerlijk zeggen: bij sommigen is dat krediet nu al opgebruikt. De jongens in kwestie kunnen niet blijven teren op het vorige seizoen.”

“Twee nederlagen in amper vier competitiewedstrijden is te veel. Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar dit had niet mogen gebeuren”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties