"De nieuwe Messi zal voor 240 miljoen euro gekocht worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
"De nieuwe Messi zal voor 240 miljoen euro gekocht worden"

Paul Pogba werd tijdens de voorbije zomermercato de duurste speler aller tijden. De Fransman ruilde Juventus in voor Manchester United, en met de transfer was een bedrag van 105 miljoen euro gemoeid. De man achter de deal? Mino Raiola.

De Nederlander met Italiaanse roots zorgde er mee voor dat Pogba de duurste speler aller tijden werd. Lang zal dat record echter niet blijven staan, zo denkt de voormalige pizzabakker.

“Zoals de economie momenteel evolueert, zeker in de Premier League, zal het niet lang meer duren vooraleer er een speler voor 200 miljoen pond (omgerekend net geen 240 miljoen euro, nvdr.) zal gekocht worden”, zo zegt Raiola in een gesprek met talkSPORT.

"Het zal waarschijnlijk een Braziliaan zijn"

Mino Raiola

Volgens de zaakwaarnemer van onder meer Pogba, Zlatan Ibrahimovic en Romelu Lukaku, zal er binnenkort met nog meer miljoenen getoverd worden. “Het zal waarschijnlijk een Braziliaan zijn, want die jongens hebben altijd iets extra’s.”

“Een wonderkind, de nieuwe Neymar of de nieuwe Messi zeg maar. Die zal zeker en vast gekocht worden voor zo’n bedrag. Ik ben ervan overtuigd dat het al binnen twee of drie jaar kan gebeuren”, besluit Raiola.

Je zou het niet meteen denken als je hem niet kent, maar de man links in beeld is schatrijk. De man rechts in beeld... Tja.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties